opruimactie ยป
ยซ baby baby
Arsene

Posted on Monday 21 November 2005

Gisterennamiddag zijn we Arsene gaan bezoeken.. beter gekend als Mr. Weba. ๐Ÿ™‚
Het werd zo stilletjesaan tijd dat we de meubeltjes voor onze eetkamer zouden kiezen/bestellen en dus hadden we een koude grijze dag gekozen om lekker gezellig tussen de talrijke meubeltjes te kuieren. We wisten al langer wat we zo ongeveer wilden, maar als je er dan staat zie je toch altijd iets dat je weer doet twijfelen..
Het is uiteindelijk niet de tafel geworden die al zolang in ons fotoalbum staat, we hebben een net iets andere maar toch nog teak-opstelling gekozen. De kast die eveneens op de foto staat, Shoppy, was namelijk niet meer verkrijgbaar en kleurgewijs was er geen gelijke kast voorhanden. Dus hebben we eerst een andere kast gekozen en nadien een bijpassende tafel. Van de kast geen foto’s dus dat zal wachten zijn tot we ze zelf staan hebben, en dat gaat nog even duren. De kast, tafel en stoelen waren niet voorhanden en we moeten dus wachten.. tot begin januari. ๐Ÿ™
Pitlord vreesde eerst dat ze volgende week al zouden leveren, dan was het weer werken tegen de deadline, maar nu kunnen we rustig alles in orde zetten. We hebben alvast maandag verlof genomen om eens door te werken want we zijn eerlijk gezegd een beetje in een zwart gat gevallen na de tuinwerken.
Om de reclame van Weba volledig te maken: Gent! en met het openbaar vervoer zelfs makkelijk bereikbaar.. trein, tram en een 10 minuten-wandeling en we waren er.. een klein uurtje onderweg. ๐Ÿ™‚ We hebben de hele toer gedaan, hoewel we geen slaapkamer nodig hebben, of een salon.. maar we zijn alvast eens gaan kijken naar Pitlord’s favoriete bureau.. dat nog behoorlijk goedkoop uitvalt, maar dat is voor volgend jaar als de zolder op orde staat. We zijn ook even langs de baby- en kinderkamers gewandeld (dankzij de bolle buiken en nieuwe baby’s om ons heen) ๐Ÿ˜‰ en Pitlord heeft mij een ergonomische bureaustoel gekocht (zo eentje waarbij je op je knieรƒยซn zit) die ook makkelijk is om ‘zittend’ de strijk te doen.. ik had al het voorschot van de rest betaald :-).
Nadien zijn we nog iets gaan eten met als afsluiter van de dag een kopje koffie met een heerlijk stukje warme appeltaart. Alleen leken ze niet gehaast om de rekening te brengen.. na 2 keer vragen en ongeduldig wachten viel de ober z’n frank toen Pitlord met z’n portefeuille zat te zwaaien, we hebben uiteindelijk meer dan een kwartier moeten wachten.. gelukkig hadden we onze trein nog.
We waren op tijd thuis om het weerbericht te zien.. de komende nachten gaat het vriezen en dat is niet al te best voor het gras in onze tuin, hopen dat het sterke zaadjes zijn en dat we binnenkort toch sprietjes zien groeien.
Pitlord heeft op de zaterdagmarkt een rozenstruikje gekocht en die heb ik gisterenochtend nog gauw gepland. Mijn stamroos laten we voorlopig nog binnen staan.. dan kunnen we nog wat genieten van de kleine roosjes. ๐Ÿ™‚
onze tafel en stoelen de stoelen

2 Comments for 'Arsene'

 1.  
  Iris
  November 22, 2005 | 8:25 am
   

  Mooie teak eetkamer hebben jullie gekozen. Met de stoelen ? De zetels zien er nochthans ook mooi uit … Ben venieuwd naar jullie kast. Teak is in, Willa en Deruwyn hebben hun ook net een nieuwe eetplaats gekocht in teak, prachtig….
  Doet het hier ook kribbelen voor een nieuwe eetplaats, maar met onze twee munchkins hier in huis moet ze toch nog tien jaar meegaan hoor ๐Ÿ˜‰

 2.  
  lovely sauron
  November 22, 2005 | 11:49 am
   

  De zetels waren ook tof, maar een beetje lomper en Pitlord was niet zo zot van het ‘geweven riet’. Met deze stoelen kan je al eens iets doen.. een overtrekje of een kussentje.. het maakt het geheel ook wat ‘lichter’. Spijtig wel dat we zolang moeten wachten..

Leave a comment
Information for comment users
Line and paragraph breaks are implemented automatically. Your e-mail address is never displayed. Please consider what you're posting.

Use the buttons below to customise your comment.


RSS feed for comments on this post | TrackBack URI