collega’s

Posted on Tuesday 29 November 2005

We hadden maandag verlof om thuis te werken, in dit geval geen thuiswerk maar huiswerk. De grote opruimactie heeft vruchten afgeworpen.. we weten nu weer hoeveel plaats we in de veranda en keuken hebben, en de eetkamer is bijna werkensklaar.
We hadden ons dit weekend voorgenomen de plak- en verfwerken af te maken in de eetkamer, maar plannen zijn er om overboord te gooien. We hebben de keuken opgeruimd, ons werkmateriaal netjes in de veranda gezet en de verfpotten bovengehaald. In de ontbijthoek waren er nog kantjes en hoekjes waar een likje verf ontbrak, maar nu staan Pitlord’s barkrukken netjes op hun plaats langs een afgewerkte, volledig geverfde muur. ๐Ÿ™‚
Intussen werden de plakwerken bijgevlakt zodat we rond de deur naar de eetkamer/living ook eindelijk zouden kunnen bijverven. Wegens droogperiodes van primer en eerste lagen gaan we vanavond pas de final touch kunnen doen, dan kan eindelijk de (geverfde) deur van de badkamer teruggezet worden.
Toen ik het kleine potje bordverf opendeed om eindelijk onze kitscherige vergulde kader kunnen op te hangen werd ik even heel erg mottig. De verf waar we tot nu toe mee gewerkt hebben was meestal op water- of oliebasis en de geur is dus miniem. Deze verf echter was zo sterk dat we meteen de deur hebben opengezet. Kort gezegd: Stinken!! Toen we 2 uur later langs het verfwerkje liepen rook het nog na.. ๐Ÿ™ Vanavond mag Pitlord dus de 2de laag smeren..

‘s Avonds voor je gaat slapen nog even wat internetten, en wat zie je dan op de statistics van je blog? “Vlaamse Gemeenschap, Brussel, Belgium” en dat minstens 5 keer. De collega’s waren blijkbaar benieuwd naar onze werken/belevenissen dit weekend.. ofwel was het controle om te zien of we ons verlof goed spenderen.. ๐Ÿ™‚
De bewijzen in de vorm van foto’s volgen later wel.. eerst nog een briefje naar de Sint schrijven.. ๐Ÿ˜‰

No comments have been added to this post yet.

Leave a comment
Information for comment users
Line and paragraph breaks are implemented automatically. Your e-mail address is never displayed. Please consider what you're posting.

Use the buttons below to customise your comment.


RSS feed for comments on this post | TrackBack URI