X-mas shopping

Posted on Wednesday 21 December 2005

Kerstinkopen… een jaarlijkse opdracht in deze donkere dagen, vooral als je niet goed weet wat je zoal cadeau kan/moet geven.
Zelf ook nog iets verzinnen als je eigenlijk niks nodig hebt is ook nog zoiets… geld of een cadeaubon vragen is misschien onbeleefd maar meestal is dat gewoon het handigste.
Mijn ouders vinden het dan weer niet erg om centjes te geven, liever dat dan een prul te kopen of kastenvulsel. De Weba zal hen dankbaar zijn, en wij ook natuurlijk ;-).
De volgende vraag kwam van Pitlord’s moeder, *zucht* en *geen idee* waren onze antwoorden, maar uiteindelijk kwam ze zelf met een voorstel. We hebben onze eettafel nog niet, maar het eerste feestelijke tafelkleed is wel al een feit. Een pakketje met een kleed, een loper en 6 stoffen servetten, dan hebben we toch iets om volk te ontvangen 🙂
Zijn vader had ook gevraagd of we nóg iets wilden, maar we wisten echt niet wat en hebben het zo gelaten.
Ik ben vorige week met Pitlord de Nieuwsstraat gaan afschuimen tijdens de middagpauze, richting WE. Pitlord neemt, soms tot mijn grote ergernis, meer dan ruim de tijd om iets uit te zoeken en nog eens 3 keer te bedenken of het hem wel zou passen. Ik wijs hem wel eens de weg, maar meestal is het niet naar de goesting en dus moei ik mij niet meer… maar dan duurt het nog langer :-). Uiteindelijk heeft hij zijn keuze gemaakt: een pastel-azuurblauwe T-shirt met lange mouwen en bijbehorende blazer met ritsluiting en ik heb er nog wat sokken bijgelegd. We waren iets te laat terug binnen, maar ik was al blij dat Pitlord iets naar zijn zin had gevonden.
Gisteren hebben we een halve dag verlof genomen zodat we in deze kerstdrukte toch nog wat winkeltjes konden doen. In de city II heb ik voor Pitlord nog een jeansbroek gekocht en uiteindelijk na een lange zoektocht heeft hij ook (grijze) schoenen gevonden (die hij persé wil terugbetalen).
De ceedee van Het Leugenpaleis ligt ook onder onze kerstboom en ik heb nog 2 nieuwe t-shirtjes gekregen van Pitlord (uit de Lola&Liza en de CoolCat).
Onder de boom ligt ook nog een boek, en het cadeau voor Pitlord’s ouders (een Yves Rocherpakket).

Mijn Sinterklaasbriefje blijkt intussen erg handig, we hebben gisteren in de Media Markt een blender gekocht zodat we in het nieuwe jaar lekkere fruitsapjes en smoothies kunnen maken.
Voor mijn mama heb ik een cadeaubon voor een jaarabonnement op TeVe-blad, die moet ik nog in elkaar knutselen en voor mijn pa zal het een ongezonde grote doos sigaren van zijn merk worden.

Maar al deze cadeaus heb ik niet gevraagd… vorige week heb ik mijn zelf in elkaar geknutseld briefje voor de Kerstman gemaakt en iets heel speciaals gevraagd.. Pitlord-elf zou de boodschap overbrengen aan de Kerstman, maar ik zal toch een beetje geduld moeten uitoefenen..

Op het werk is de kerstsfeer ver te zoeken.. onze laatste werkdagen van dit jaar zijn behoorlijk druk en het werk blijft maar komen. We hadden nochthans afgesproken om deze laatste week een spellenmiddag te organiseren, maar zoals het er nu uitziet zal onze bureau zelfs niet opgeruimd raken voor de feestdagen.
Jingle Bells.. jingle bells of is het Kippensoep voor iedereen?

No comments have been added to this post yet.

Leave a comment
Information for comment users
Line and paragraph breaks are implemented automatically. Your e-mail address is never displayed. Please consider what you're posting.

Use the buttons below to customise your comment.


RSS feed for comments on this post | TrackBack URI