de laatste!

Posted on Thursday 22 December 2005

Het is vandaag onze laatste werkdag van 2005! en we zijn blij dat we morgen verlof hebben want het is wel genoeg geweest…
Andere jaren is deze periode ook wel heel druk, maar dan valt alles de laatste dagen gewoon stil. Geen post, geen mails (behalve wensmailtjes), geen dossierstromen..
Vorig jaar hebben we zelfs een namiddag gezamelijk sneeuw- en kerstmannen zitten inkleuren om op te hangen in de bureaus. Dit jaar wilden we een spellenmiddag organiseren en wat boardgames meebrengen, maar iedereen is nog druk in de weer en zelfs op de laatste dag worden nog dossiers weggewerkt.
Deze namiddag is de werkzin wel helemaal verdwenen, wat moet dat moet.. maar voor de rest zijn we aan het aftellen.

We gaan wel drukke dagen tegemoet… morgen gaan we uitgebreid boodschappen doen en nog een paar laatste kerstinkopen, en hopelijk kunnen we nog iets in huis doen. Opruimen bijvoorbeeld zodat de kerstman nergens over struikelt als hij langs komt. 😉
Morgenavond worden we bij Iris en Michaël verwacht, een collega heeft aan Pitlord gevraagd of hij intussen al zelf zijn vlees kan bakken want er staat gourmet op het menu. Zaterdag gaan we met Pitlord’s ouders naar de Chinees. Ik vind het absoluut niet kerstelijk en eerder iets voor Oudjaar, maar goed.. als er een niet te kitcherige kerstboom staat en we krijgen een lekker dessert is het ok. Op zondag worden we voor de koffie verwacht bij Dirk en Lies, Pitlord’s nicht. Zij is een kerstekind en dus zijn we gevraagd om van een lekker stukje taart/gateau te gaan smullen op haar gezondheid. Vanavond gaan we onderweg een tussenstop maken om naar de Godiva op de Grote Markt te gaan, niemand kan aan die lekkere pralines weerstaan, toch? Zelfs niet als je aan het diëeten bent… 😉

Hopelijk hebben we dan een aantal dagen om te bekomen en thuis nog wat te klussen en aan ons volgende project in huis te beginnen.
Het Nieuwjaarsweekend spenderen we in Haspengouw, mama gaat alvast voor een heerlijke gateau met creme au beurre zorgen.. en op 2 januari gaan we met de collega’s in de Sheraton eten net zoals vorig jaar. Misschien hadden we beter een fitnessabo gevraagd aan de Kerstman om de extra calorietjes weg te werken ;-).

Na nieuwjaar zou de dakwerker ons plat dak komen vernieuwen, en de eetkamermeubeltjes worden ook gebracht.
Oef.. Oef.. Oef..
Gelukkig houdt Pitlord tegenwoordig een agenda bij… 🙂

Be Jolly!

No comments have been added to this post yet.

Leave a comment
Information for comment users
Line and paragraph breaks are implemented automatically. Your e-mail address is never displayed. Please consider what you're posting.

Use the buttons below to customise your comment.


RSS feed for comments on this post | TrackBack URI