Oostende

Posted on Tuesday 14 June 2005

Gisteren hebben we een daguitstapje gemaakt naar Oostende, met een aantal mensen van het werk. We zijn naar het gebouw van DAB Vloot gegaan, waar Roger Raveel voor de inrichting heeft gezorgd. Nadien hebben we met een redeboot een tochtje gemaakt in de haven en een stukje de zee in (in achtervolging van een ferry). We hebben de vuurtoren van Oostende mogen bezoeken (Lange Nelle – 65m hoog) en ondanks zijn hoogtevrees is Pitlord toch even komen meegenieten van het uitzicht. Onze uitstap was hiermee ten einde, maar we zijn erna met ons tweetjes Oostende gaan verkennen. Een stukje dijk, een stukje stad en met de voetjes in het water. Het was heerlijk weer en het kopje van Pitlord is dan ook mooi bijgekleurd.
We zijn ook eventjes gaan verkennen waar we zondag moeten zijn voor de opening van de Cowboy Henk-route en ik kon het niet laten eventjes met mn voeten in het water te gaan staan.
Voor zondag staat er zeker mosselen met friet op de menu (als we zolang kunnen wachten)… 🙂

3 Comments for 'Oostende'

 1.  
  June 15, 2005 | 11:35 pm
   

  De kust is blijkbaar echt wel gezonder voor de hooikoorts. Naarmate we dichterbij Aalst kwamen begon het spijtig genoeg voor Lovely Sauron weer slechter te worden … Gelukkig voor haar werken de pilletjes uit Antwerpen redelijk goed 🙂

  De uitstap was echt de moeite waard en we hebben weer iets bijgeleerd. We weten ook waar we moeten zijn voor de Cowboy Henk Route inhuldiging zodat we dit weekend onmiddellijk de juiste baan kunnen volgen.

  En ja, mijne kop zag rood !! 🙂

Leave a comment
Information for comment users
Line and paragraph breaks are implemented automatically. Your e-mail address is never displayed. Please consider what you're posting.

Use the buttons below to customise your comment.


RSS feed for comments on this post | TrackBack URI