8 juli 2006

Posted on Saturday 11 February 2006

Om 14u worden we verwacht in het Stadhuis van Aalst…

Waarom die datum?
Dan weet Pitlord binnen 25 jaar dat we een jubileum te vieren hebben… 😀 makkelijk te onthouden dus, nog net tijd genoeg om alles te regelen (als je op Kerstdag gevraagd wordt) hoewel er normaal gezien 1 tot zelfs 2 jaar op voorhand aan het geregel begonnen wordt (volgens de boekjes), een leuke datum en het valt op een zaterdag.
Was onze eerste keus feestzaal niet vrij geweest… was het een andere datum 🙂

We hebben deze week ook het bericht gekregen van de Burgerlijke Stand dat ons ‘dossier’ helemaal in orde en klaar is, wij kunnen dus vanaf nu in ondertrouw gaan want de befaamde 6 maanden zijn ingegaan (08/02).

De eveneens befaamde ‘verlovingsring’ draag ik al sinds augustus, alleen de belangrijke vraag ontbrak nog.. daar heb ik nog 4 maanden op moeten wachten…

Vandaag vieren we 2 jaar samen, maar ik heb nog steeds geen verlovingsboeketje gekregen (de pot azalea’s van gisteren niet meegerekend) … hopelijk loopt dat goed af voor Pitlord.. of ik moet onze mooie kleertjes gaan annuleren 😉

No comments have been added to this post yet.

Leave a comment
Information for comment users
Line and paragraph breaks are implemented automatically. Your e-mail address is never displayed. Please consider what you're posting.

Use the buttons below to customise your comment.


RSS feed for comments on this post | TrackBack URI