gokpotje ยป
ยซ 8 juli 2006
verjaardagsweekendje

Posted on Monday 13 February 2006

Vrijdag hebben we ons weekend meteen goed ingezet.. we zijn het Valentijnsmenu in de Borse Van Amsterdam gaan eten. Zo hebben we meteen ook eens geproefd van ons toekomstig “feestmenu” en dat viel heel goed mee. Onze buikjes waren al meer dan gevuld en toen moesten we het hoofdgerecht nog geserveerd krijgen… We hebben er uiteindelijk zo’n 3 uur over gedaan en waren blij dat we ons nadien in onze zetel konden zetten, veel te veel gegeten!

Zaterdagochtend was Pitlord als eerste wakker en even later kreeg ik een glaasje versgeperst sinaasappelsap voorgeschoteld… van ontbijt was er niet veel sprake, onze buikjes waren nog meer dan gevuld van de avond voordien. ๐Ÿ™‚
Het was wel cadeautjestijd! Ik heb voor Pitlord een Festina-horloge gekocht, deels als ‘verjaardagscadeau’, deels als verlovingscadeau (dan komt hij niet te laat aanbellen ๐Ÿ˜‰ ) en ik heb van hem een paar oorringen van Nico Taeymans gekregen.
Someting old, something new, something borrowed en something blue…
het blauwe had ik al, nu ook het nieuwe. Hij had ook voor een ‘verlovingsboeketje’ gezorgd, maar daar was het nog even op wachten want Aquarelle was leverancier.. (het was uiteindelijk tegen 16uur dat ik mijn boeketje vasthad) ๐Ÿ˜€
Zaterdagavond zouden we eindelijk eens ons gourmetstel bovenhalen. Pitlord had alle boodschappen gedaan en samen hadden we alles klaargemaakt. We hebben onze tijd genomen om ook van deze maaltijd te genieten.. we hadden meer dan genoeg voorzien en zondag hebben we nog de rest van de sla en groentjes opgegeten.

Het had echt geen zin om Pitlord buiten te werken (zoals elke zaterdag) ๐Ÿ˜‰ en dus hebben we samen naar mijn misdaadreeksen zitten kijken (Silent Witness, Dalziel & Pascoe…) Gewoon heel gezellig in het zeteltje met een tas koffie en een knabbelke. ๐Ÿ™‚

Zondag hebben we eindelijk de verlichting in de eetkamer opgehangen. Het begon makkelijk, maar nadien hebben we stunten met ladders, tafel en stoelen uitgehaald om alles vast te hangen. Draadjes in de weg, minuscule schroefjes, armen die zeer beginnen doen van alles tegen het plafond te houden.. het geheel bleek zwaarder te zijn dan we dachten, maar uiteindelijk hebben we kunnen genieten van onze nieuwe verlichting.. ๐Ÿ™‚

Intussen was het buiten beginnen sneeuwen, en onze tuin lag mooi wit. De fijne grassprietjes die eindelijk beginnen groeien en de knopjes van de tulpen waren weer allemaal bedekt. Ik ben tussen de sneeuwvlokken door nog wat eten gaan bijleggen in het voederhokje zodat de vogeltjes weer even verder kunnen.

De counter telde vandaag nog 145 dagen tot ons huwelijk.. ๐Ÿ˜€

11 Comments for 'verjaardagsweekendje'

 1.  
  February 13, 2006 | 3:08 pm
   

  Ter illustratie van hoe vergeetachtig ik spijtig genoeg soms kan zijn, vandaag ging ik normaal het zeer mooie horloge meedoen om te laten aanpassen aan mijn pols (standaard is ze net iets te groot) … dus die horloge zal zeker bijdragen om die toch wel zeer belangrijke datum/uur niet te vergeten ๐Ÿ˜‰ Ik zou trouwens niet durven !

  Het weze gezegd dat het etentje in de “Borse” gesmaakt werd, maar het was eigenlijk toch net iets teveel van het goede. (aka, ik had me ook maar geen krokketjes moeten bijnemen). Het is wel een echte aanrader om bijvoorbeeld eens het maandmenu te gaan eten, de keuken is er echt goed.

  Het grote nadeel aan aquarelle … ze kunnen niet echt een leveringsuur opgeven, enkel “tussen x en y leveren we”. Misschien dat ik een volgende keer maar gewoon naar een van de bloemenwinkels in onze buurt ga, dan heb je direct je boeket en moet je niet wachten.
  We hebben er een “rustig” weekendje van gemaakt, tis te zeggen tot zondag toen we met de verlichting begonnen zijn. Ik wil de eerste maand dat woord niet meer horen ๐Ÿ™‚
  Ladder + ladder + tafel met stoel en stoel. Meer moet ik niet zeggen zeker ๐Ÿ™‚ Er kwam net geen vliegwerk aan te pas, wel wat stuntwerk. Maar het belangrijkste, alles is netjes omhoog geraakt en het ziet er mooi uit ๐Ÿ™‚

Leave a comment
Information for comment users
Line and paragraph breaks are implemented automatically. Your e-mail address is never displayed. Please consider what you're posting.

Use the buttons below to customise your comment.


RSS feed for comments on this post | TrackBack URI