candlelight dinner

Posted on Friday 17 February 2006

Het eerste squash-uur herinnerde ons eraan dat we hier en daar spieren hebben, pijnlijke spieren. We hebben 2 dagen kennisgemaakt bovenbeen- en bilspieren, gespannen armspieren en wat er zo nogal ons lichaam samenhoudt. Gisteren zijn we er weer volop tegenaangegaan voor een uurtje. Het eerste uur was nog een beetje zoeken hoe hard je wel kan/mag slaan, wennen aan het balletje en de racket en de kleine ruimte. De boxen langs ons waren bezet door clubleden en het is maar best dat je geen vergelijkende studie maakt met ons, maar we hebben ons best gedaan. 🙂 Bewegen, conditie kweken en toch ontspannen (gelachen dat we weer hebben!) volgende week woensdag zitten we opniew in een box, het enige spijtige is dat een uurtje zo snel voorbijgaat.. 🙁
Met strijken zou je naar het schijnt ook wel wat calorieën verbruiken.. de armspieren worden alleszins geoefend, en als we dan toch bezig zijn kunnen we meteen een berg strijk wegwerken, toch?
De elektriciteitsmaatschappij dacht er anders over.. we waren net een kwartiertje thuis en volop de tafel aan het dekken voor ons avond-boterhammetje toen het ineens donker werd, pikkedonker. We stonden algauw buiten met een schamel lampeke net zoals al de buren rond ons, en ik vroeg mij af of het de nacht van de duisternis was (04/03). Pitlord stond al te vloeken, niet weer hé.. op 3 maanden tijd is het al de 4de keer (denk ik) dat we zonder stroom vallen. 🙁 Dan maar kaarsjes aansteken… en ons boterhammeke in het kaarslicht opeten.  Een telefoontstem liet weten dat ze al op de hoogte waren van het defect maar dat het waarschijnlijk tot 22u zou duren voor alles opgelost was.. daar gaat mijne strijk..
Het was dan toch tegen kwart voor negen toen ineens het licht in de keuken terug aan floepte.. jipieie! we zien weer.. Het was (een uurtje) zo stil geweest op straat, de auto’s heel voorzichtig op weg en de mensen stapje voor stapje voorbijschuifelen.. en wij met ons kaarsje op tafel.. lang leve de elektriciteit!

De wasmachine was ook terug beginnen draaien en dat was een teken dat ik toch maar de strijk ging wegwerken en Pitlord was intussen de keuken aan het opruimen (dat ging makkelijker met licht). Het was behoorlijk laat toen we eindelijk in ons bed kropen, we hebben Kevin Van der Perre van een 1ste naar een 9de plaats zien schuiven in het kunstschaatsen op de OS en toen werd het echt tijd om alles weer in donkerte te hullen…

Dit weekend worden we verwacht bij mijn ouders.. volgende week staat onze agenda alweer gevuld.. we gaan weer weten wat doen. 😉

No comments have been added to this post yet.

Leave a comment
Information for comment users
Line and paragraph breaks are implemented automatically. Your e-mail address is never displayed. Please consider what you're posting.

Use the buttons below to customise your comment.


RSS feed for comments on this post | TrackBack URI