Je t’adore!

Posted on Monday 20 February 2006

Een superrustig weekendje.. met veel sport zoals daar tegenwoordig zijn: Olympische spelen, laatste veldcross, tennis.. ideaal om tussendoor een dutje te doen (hé Pitlord 😉 )

Mijn ouders zijn, zover dat nodig is, op de hoogte gebracht van ons geregel voor juli  en ze hebben onze ‘kostuumpkes’ gezien (mijn keuze was geen verrassing voor mijn mama) hoewel mijn mama aan de telefoon gezegd had dat ze dat wel zou zien op onze trouwdag zelf.. maar de nieuwsgierigheid was blijkbaar toch te groot :-). Maar van foto’s is er geen sprake meer, het zal wachten zijn tot juli voor onze kostuumpkes opnieuw te zien zullen zijn.

Ik ben dit weekend aan een borduurwerkje begonnen en het is bijna klaar.. vermits ik altijd mijn schaartje kwijt was en altijd moest zoeken heb ik nu een ‘scissorkeep’ geborduurd. Dat is een soort minikussentje (zo’n 5x5cm) dat je met een koortje aan het oor van de schaar hangt. Ik hoop dat ik dan minder moet zoeken 🙂
De verjaardagsexchange is halfweg qua borduren, en zodra dat af is begin ik aan onze ‘trouwtegel’ van Forever Friends. Binnenkort is het hobbybeurs in Antwerpen en misschien vind ik daar ook nog eens wat andere toffe knutseldingen.. tegen dat mijn werkjes klaar gaan zijn is het hopelijk beter weer en dus tijd voor andere bezigheden.

Intussen zit ik met een refreintje in mijn hoofd dat er nog lang gaat inzitten (vrees ik). Na 7 weken is het verdict gevallen: Kate Ryan gaat naar Eurosong in Athene (en gaat er roemloos ten onder) maar het is wel een tof deuntje dat we nog veel gaan horen. Pitlord had het meer voor Brahim en Kaye Styles en ik vond Belle Perez alles behalve sympathiek.

Onze avonden zijn alweer gevuld deze week… wegens carnaval is het sportcentrum het hele weekend gesloten en dus gaan we alvast woensdag- en vrijdagavond squashen. De andere avonden hebben we ook wel altijd iets te doen en dus zullen we tussendoor tijd moeten maken om boven de kamer beginnen op te ruimen.

Ook februari loopt zo stilletjesaan naar z’n einde toe…

2 Comments for 'Je t’adore!'

 1.  
  Iris
  February 22, 2006 | 4:10 pm
   

  Wij gaan waarschijnlijk den donderdag naar de beurs in Antwerpen (we = Karine en ik) Zin om mee te gaan ?

 2.  
  lovely sauron
  February 24, 2006 | 8:05 am
   

  Ik ga donderdag werken, en we gaan de hobbybeurs zaterdag handig kombineren met de zoektocht naar onze ringen… toch bedankt voor het voorstel! 🙂

Leave a comment
Information for comment users
Line and paragraph breaks are implemented automatically. Your e-mail address is never displayed. Please consider what you're posting.

Use the buttons below to customise your comment.


RSS feed for comments on this post | TrackBack URI