geknutsel

Posted on Thursday 23 February 2006

Maandag waren we bij de AVA in Brussel langs geweest, ik had nog wat gerief nodig voor de receptiebedankjes en we konden er misschien nog wat ideeën opdoen voor het ontwerp van onze menukaarten.

Dinsdag ben ik eens in de INNO gaan kijken of ze daar geen toffe juweeltjes hebben (die ook een beetje passen met de oorringen van Nico Taeymans) maar ik vond niet wat ik zocht. Terug naar werk zijn we even in de ‘Club’ binnengesprongen en daar hadden ze dezelfde kartonnetjes als in de AVA (maar nog net iets goedkoper) én naamkaartjes. Het was net hetzelfde karton als datgene dat we al in huis hadden, maar het zou mij wel een hoop meet- en knipwerk besparen. 🙂
Intussen zijn de menukaarten ontworpen, alleen de voorkant gaan we nog wat dingen uittesten en de naamkaartjes voor de suite zijn ook al klaar. De rest van de kaartjes doen we aan de hand van de bevestigingen voor het feest, zoveel werk is het niet maar we zijn er wel allebei tevreden over, het eerste ontwerp was niet helemaal wat we in gedachten hadden.

De uitnodigingen kunnen nu eigenlijk besteld worden, samen met de kaartjes voor receptie en feest, we moesten alleen wachten op een einddatum voor de bevestigingen en die weten we nu. We twijfelen alleen of we onze beide gsm-nummers of alleen het mijne op de kaartjes zouden zetten, ik zou het simpel houden want als we allebei de lijst gaan bijhouden… 😉 maar daar kunnen we nog wat over denken.

Intussen zijn we ook volop aan het zoeken naar een gastenboek. Als we er al vinden (in de AVA, Club of metro shop) is het niet helemaal ons ding en daarom hadden we gedacht om aan onze fotograaf een ‘mini versie’ van ons (toekomstig) trouwalbum te vragen. Alleen.. we weten nog niet goed wanneer we eens bij Fredrik langsgaan. 🙂

Ik heb intussen ook een ideetje hoe ik mijn kapsel wil en nu is het een kwestie van aangroeiende centimeters.. maar ik heb nu al laten weten dat ik na den trouw meteen naar de kapster ga om het weer ‘normaal’ te laten knippen.  Bij Couture Ann ga ik volgende keer eens bekijken wat zij allemaal heeft om in het haar te doen..  vooraleer ik mijn zoektocht verder zet.
Nog 135 dagen, de ene dag vliegt voorbij en de volgende tel ik de uren…

No comments have been added to this post yet.

Leave a comment
Information for comment users
Line and paragraph breaks are implemented automatically. Your e-mail address is never displayed. Please consider what you're posting.

Use the buttons below to customise your comment.


RSS feed for comments on this post | TrackBack URI