Trash

Posted on Tuesday 28 June 2005

Als je een huis aant renoveren en opknappen bent en de vorige eigenaars hebben er nogal wat afval en toestanden achtergelaten, dan heb je op den duur wel een verzamelingetje. We hebben al een paar keer de containerparken bezocht, maar vanaf den 1ste juli worden ze in Aalst en omgeving betalend. 🙁
Vorige week dus nog snel wat krakkemikkige kasten en brol uit elkaar gehaald en alles in den hof gesmeten. Ons kotje naast de veranda is nu proper en opgekuist (op de enkele spinnetjes na) en de veranda zelf komt nu al wat beter tot z’n recht: groter dan we dachten. De betonnen platen in de tuin hebben we in stukken geklopt en afgebroken en die zijn ook verdwenen. Paniek onder de mierenkolonies, maar die vinden wel een ander plekje.
We zijn vorige week de opperste zolder opgekropen omdat er een daklei verdwenen was, en daar stond blijkbaar ook nog wat brol. Ik vermoed dat die vorige bewoners het één en ander missen, of net niet… ze wisten misschien niet meer dat er nog een schoon servies in de kelder lag, en speelgoed in de tuin, en… overal wel een beetje.
We beginnen nu alleszins klaar te zien. Het plafond van onze living is ook professioneel gekuist en nu kunnen we beginnen met de muren schoon te maken en een witte verflaag te voorzien. Uiteindelijk gaan we met okerkleuren een wolkeffect (proberen te) maken en de schouw met inbouwcassette krijgt een ruwe steen-effect. (Debby Travis op Vitaya!! jaja)
Kort gezegd, we gaan onze eerste 3 avonden deze week spenderen op het containerpark.. tussen de brol… uitkijkend naar de regenwolken.
I’ll be happy when it’s done. 🙂

No comments have been added to this post yet.

Leave a comment
Information for comment users
Line and paragraph breaks are implemented automatically. Your e-mail address is never displayed. Please consider what you're posting.

Use the buttons below to customise your comment.


RSS feed for comments on this post | TrackBack URI