papierken

Posted on Thursday 30 June 2005

Gisterenavond naar de diplomauitreiking van het VTI-Aalst geweest om een papierken te gaan halen voor onze Pitlord. Na 3 jaar studie en een half jaar eindwerk was het zover.
Titel van het diploma: Economisch Hoger Onderwijs Korte Type (voor sociale promotie) (EcHOKT) Informatica, optie netwerkbeheer.
Het onderwerp van het eindwerk was “De opbouw van een Lanparty” en zouden er prijzen worden uitgedeeld voor de eindwerken was dit project tweede geworden (volgens hun promotor Willy) in hun categorie.
Na maanden zwoegen en zweten was het een opluchting toen we de pitlord z’n naam zagen staan in het boekje van de geslaagden. Eens het papiertje in handen viel er een enorme druk van z’n schouders. Het heeft wel wat spanningen meegebracht zowel in huis als daarbuiten en het was stressen naar de deadline toe, maar nu zijn we er helemaal vanaf en kunnen we weer volop in ons huisje verderwerken.
Wat dit diploma betekent? Een hogere rang op het werk (van medewerker naar deskundige) vermits ook het bevorderingsexamen hiervoor al is afgelegd geweest.
Het is echter afwachten of dit binnen onze afdeling kan of een nieuwe job binnen de Vlaamse Gemeenschap moet worden gezocht.
Nu nog een belofte nakomen: Indien geslaagd ging de Pitlord kooklessen volgen… ‘k ben benieuwd… 😀

No comments have been added to this post yet.

Leave a comment
Information for comment users
Line and paragraph breaks are implemented automatically. Your e-mail address is never displayed. Please consider what you're posting.

Use the buttons below to customise your comment.


RSS feed for comments on this post | TrackBack URI