foto’s!

Posted on Thursday 3 August 2006

Gisteren op Pitlord’s mail nog foto’s ontvangen van onze trouw. Maar het was ons vooral te doen om de foto’s van de broekverbranding daags tevoren.. 🙂 Voor wie Pitlord’s blote benen eens wil bewonderen, binnenkort op de fotoblog!
Dit weekend ga ik dan eens werk maken van onze fotoalbums, want op den duur wordt het een onoverzichtelijk kluwen van kiekjes. Het eerste werk zal ons gastenboek worden. We gaan een aantal foto’s van de receptie en het feest uitkiezen en die inplakken tussen de wenskaartjes. Het zal een puzzelwerkje worden, maar we gaan er toch iets moois van maken. Het album dat we als kado van ‘t stad gekregen hebben gaan we ook volplakken. We gaan een ruime selectie maken zodat we naast ons ‘officieel’ album nog een eigen album hebben (inclusief blote benen).

Onze ouders en Nadege hebben intussen ook al wat fotootjes gekozen en die gaan we beetje bij beetje laten bijmaken. We gaan ook nog eens bespreken hoe en vooral welke foto we gaan laten vergroten om bij ons thuis op te hangen (en ook nog eens waar we die gaan hangen).

Volgende week zaterdag is het aan onze dokter Karen: we zijn uitgenodigd om de mis in de kerk bij te wonen en ik ga zeker ons fototoestel meenemen. Ze was ons maandag al helemaal aan het uitvragen hoe wij de dingen hebben aangepakt en hoe je weet wanneer je moet zitten en rechtstaan in het stadhuis, waar we onze kleren hebben gehaald en de bloemen.. en het was duidelijk, de zenuwen waren er al. 😉

We gaan haar een tijdje niet meer zien, want ze gaan een week na hun trouw op huwelijksreis en tegen dat zij terug in het land zijn is het eindelijk onze beurt. Het zal dus ten vroegste voor begin oktober zijn…
We hadden enkele foto’s mee en ze vond ons helemaal assorti zijn en misschien heeft ze ook wat ideetjes voor de fotoreportage opgedaan :-).
We zijn benieuwd…

No comments have been added to this post yet.

Leave a comment
Information for comment users
Line and paragraph breaks are implemented automatically. Your e-mail address is never displayed. Please consider what you're posting.

Use the buttons below to customise your comment.


RSS feed for comments on this post | TrackBack URI