Memorial en mousse

Posted on Friday 25 August 2006

Het is weer zo ver… de atleten verzamelen in Brussel voor de Mermorial Van Damme en dat heeft het groen op de Koning Albert II-laan geweten.
Vanmorgen was er al een duidelijk spoor getrokken op het gras en tegen het weekend zal het wel helemaal weggesleten zijn: de atleten “maken hun kilometers” op het groenperk voor onze werkdeur. 🙂
Zelf ben ik geen kenner, maar ik vermoed dat er wel wereldatleten tussen zullen lopen.. en een hoop ‘hazen’ om die wereldatleten naar de eerste plaats te brengen.  In de wielerkoers heet dat dan een spurttreintje..

Vandaag is er een algemene vergadering (uitgebreid directieteam zoals ze dat hier zeggen) in de afdeling en wij hadden beloofd nog iets te trakteren voor onze trouw. Ik dacht eerst wafeltjes te bakken, maar praktisch gezien ging dat niet zo makkelijk om het deeg te maken.. en dus is het chocomousse geworden. 2 Porties witte en 2 porties zwarte (die door het mengen bruin is geworden) met een extra smaakje Mandarine Napoléon 😉 . Ik heb de witte gemaakt, Pitlord eet liever zwarte chocolade en dus mocht hij de andere mousse maken 🙂 .
Vermits het hier allemaal chocolade-addicten zijn zal het niet lang duren voor de chocomousse verdeeld is.. 😉

(En buiten die atleten maar calorieën weglopen)

We hebben de hele avond in de keuken gestaan met het lawaai van de regen op onze koepel boven ons hoofd.. het leek wel winter. Buiten donker en nat en binnen gezellig in de warmte van de keuken kokkerellen. Ik krijg al zin om nog eens een grote ketel soep te maken 🙂
Vanmorgen regende het opnieuw of nog steeds.. en het begint nu serieus op mijn systeem te werken. Zoals Nadège gisteren zei: “mijn batterijen hebben de tijd niet gekregen om op te laden..”.  1 maand te warm en de rest van het jaar prutweer, het is ook niet mijn ding. Zijn wij blij dat we toch nog 2 weken extra zon hebben tenzij de sneeuwbuien van Zuid-Afrika overwaaien naar het noorden..

No comments have been added to this post yet.

Leave a comment




Information for comment users
Line and paragraph breaks are implemented automatically. Your e-mail address is never displayed. Please consider what you're posting.

Use the buttons below to customise your comment.


RSS feed for comments on this post | TrackBack URI