60

Posted on Wednesday 6 September 2006

Deze namiddag kon ik het niet laten en ben ik nog eens gaan piepen op wijtrouwen.com om eens te kijken wat er zoal nog te beleven is op het forum (‘Rode loper’ zoals zij het noemen).
Hier en daar nog wat tips gegeven over de feestzaal, wegwerpcameraatjes (toch een succes bij ons: zo’n 180 gelukte foto’s) en een kermis aan de kerk (toffe foto’s!). En dan naar het persoonlijke bannertje kijken en even schrikken..

“U bent reeds 60 dagen gehuwd!”

Ik had van de week aan Pitlord gezegd dat we bijna 2 maanden getrouwd zijn, maar het zo zien staan.. de tijd vliegt.
Onze reportagefoto’s heb ik nu al even niet meer bekeken, want ik heb moeten afkicken na het maken van de albums voor onze ouders en getuigen. 🙁 Ik kende ze wel uit mijn hoofd uiteindelijk en het doet nog steeds raar om jezelve zo opgetut en in vol ornaat te zien op foto’s. Of zoals mijn mama zei: je zou bijna denken dat het ons Cindy niet is.. 😉

Maar gisteren, in de broodjes- annex charcuteriezaak aan het station werden we na onze bestelling nog eens met de feiten geconfronteerd. We gaan er regelmatig, maar de herkenning zal er nu pas ineens geweest zijn. “Gelle zijt van de zomer toch getrouwd hé?” (met een Aalsters accent weliswaar).. wij beiden: oei? “jaja, ik zat ook op dat terras waar ge foto’s getrokken hebt.. nevens den Art nouveau, alléé de catharisten ofzoiets.. op de markt toch kom… twas toen heel schoon weer en warm”.
Blijkbaar waren we toch nog herkenbaar.. 😉

8 juli lijkt plots zo ver weg in het verleden te liggen, en toch.. het is nog maar 60 dagen geleden.

No comments have been added to this post yet.

Leave a comment
Information for comment users
Line and paragraph breaks are implemented automatically. Your e-mail address is never displayed. Please consider what you're posting.

Use the buttons below to customise your comment.


RSS feed for comments on this post | TrackBack URI