kameleon

Posted on Thursday 12 October 2006

Gisterenochtend hadden we het er nog over, wanneer oh wanneer zouden we een berichtje krijgen van Jan Cottignie?
Het zou zo’n 12 weken duren om mijn bruidsboeketje te vriesdrogen, en na een beetje rekenwerk ..
Gisterenavond hadden we een bezoekje gepland aan Pitlord’s broer. We hadden uit Zanzibar een pakje koffie meegebracht (een mix van koffie met gember, kruidnagel en kaneel) en vermits ze elkaar deze week alweer niet zouden zien op hun zaterdagse D&D avond besloten we om even langs te gaan.
Tijdens onze vakantieverhalen ging ineens Pitlord’s gsm. Bleek het Jan Cottignie te zijn, of we zaterdag rond half één thuis zijn?
Jipie!! Blij blij.. al laat je dat zo niet meteen merken of ze verklaren je misschien zot. 😉 Maar ik krijg eindelijk mijn bruidsboeketje terug en ik weet nog goed hoe een gevoel van spijt door mijn lijf ging toen ik het op ons feest in de goede handen van Jan heb meegegeven. Wel met de wetenschap dat ik het mooi afgewerkt terug zou krijgen natuurlijk, maar toch.
Het plan was en is om de glazen balk in onze eetkamer te zetten, alleen hebben we nog steeds niet het ideale kastje gevonden dat als “pied de stalleke” kan dienen en dus zal het voorlopig op de barkast in de living gezet moeten worden. Oorspronkelijk was het de bedoeling om het boeket te laten inkaderen, maar dan zou ik de onderkant van het boeket moeten missen, en dat was nu net fijn afgewerkt met grassprietjes en pareltjes.
Bij FotoFredrik zijn we vorige week ook langs geweest om ons album te kiezen, maar om het afgewerkte geheel in handen te krijgen zal het wachten zijn tot de eindejaarsfeesten.. 🙁
Intussen ben ik al helemaal in Halloweenstemming (hoe snel kan het omslaan) en ga ik morgen na het tandartsonderhoud de Halloweenlade legen en hier en daar wat versieren in huis.
Deze week heb ik ook mijn eerste abonnementboekje van “Borduurblad” gekregen, en daar zat een gratis creaboekje bij met toffe herfstideetjes.. in een vrij moment (zaterdagavond dus) ga ik wat dingen uitproberen. 🙂 Het borduren zelf staat op een heel laag pitje. Hoewel genoeg te doen krijg ik mezelve niet zover om eraan te beginnen. De kriebel is er niet en dan heeft het geen zin mezelf te verplichten, ik knutsel wel wat met papier en lijm, Halloweenideetjes genoeg op het internet 😉

Sintemaarten heeft intussen al 2 keer een chocolade centje aan Pitlord bezorgd, van de week in zijn schoenen en vanmorgen tussen zijn leesboek.. en ikke?? (moet wachten op Sinterklaas). 😉

No comments have been added to this post yet.

Leave a comment
Information for comment users
Line and paragraph breaks are implemented automatically. Your e-mail address is never displayed. Please consider what you're posting.

Use the buttons below to customise your comment.


RSS feed for comments on this post | TrackBack URI