vieze beestjes

Posted on Tuesday 17 October 2006

Het is weer de tijd van het jaar.. microben en virussen tieren welig en nu beginnen de lelijke en vieze beestjes ook de etalages van de winkels te overwoekeren. Yup, het is bijna Halloween.
Wie het zich nog herinnert, in augustus had ik m’n kussentje voor de Halloweenexchange al klaar hoewel we pas half oktober gingen versturen. Vrijdag heb ik het pakketje op hoop van zegen in de post afgegeven en kijk, vandaag is het op bestemming aangekomen. Je bent dan natuurlijk altijd benieuwd wat de ontvanger vind van jouw borduurwerk, en terzelfdertijd is het spannend wat er in jouw pakje gaat zitten. We zullen moeten wachten tot vanavond (werkende mensen hé 😉 ) om te weten hoe mijn pakketje is ontvangen…
Gisteren kreeg ik het bericht van Pitlord (die tot donderdag thuis zit op dokters orders) dat er een envelop in de post zat, uit Nederland van één of andere Carin. Maar het postgeheim won het van de nieuwsgierigheid, want ik heb tot ‘s avonds moeten wachten welk kussentje er voor mij inzat. 🙂
Eéntje met vieze beestjes en veel pompoenen en gequilde randen (wat ik ook eens ga proberen bij het volgende kussen) en het is eigenlijk een hoes, niet een vulkussen zoals ik ze maak. 🙂 Ik ben dan ook vanmiddag naar de Casa getrokken om een kussen gaan te halen zodat ik de halloweenhoes kan opvullen en in onze living een plekje kan geven want onze middeleeuwse nepbont-kussens zijn een beetje te groot. 🙂
Pitlord vind het allemaal wel tof maar hij heeft ook altijd spijt wanneer ik mijn werkjes weggeef, als je dan iets leuks en moois terugkrijgt doe je dat met veel plezier natuurlijk. De laatste tijd heb ik zelfs bijna niet meer voor mezelf geborduurd…

De vieze beestjes zijn te zien in het crosstitch fotoalbum, mijn halloweenwerkje volgt nog..

No comments have been added to this post yet.

Leave a comment
Information for comment users
Line and paragraph breaks are implemented automatically. Your e-mail address is never displayed. Please consider what you're posting.

Use the buttons below to customise your comment.


RSS feed for comments on this post | TrackBack URI