Maarten en klaas

Posted on Wednesday 18 October 2006

Gisteren was ik doodmoe en ‘Thuis’ kon mij maar matig boeien.. had ons internet gewerkt zouden we nog wat kunnen prutsen hebben aan onze website, maar ik had niets omhanden en ik was net iets te moe om creatief te gaan doen.
Na ‘The Block’ zijn we dan toch maar gaan slapen, of dat was toch de bedoeling.
Het slaaptekort wordt er alleen maar erger op als je zieke echtgenoot je wakker babbelt tot middernacht. 🙁
Uiteindelijk kon ik m’n ogen niet meer open houden en maakte een einde aan de babbel met de mededeling dat het bijna 12uur was en dat ik wel moest gaan werken de dag nadien. Toen volgde weer een korte nacht met lichte slaap.. en plaspauzes.

De babbel was één volledige déjà-vu. Het ging over Sintemaarten en Sinterklaas en het verschil of de gelijkenis tussen beiden (en Kerstmanneke niet vergeten). Het wordt zo stilletjesaan tijd dat Pitlord een briefje schrijft naar Sint, want anders weet die niet wat brengen, laat staan dat hij weet of Pitlord wel braaf is.. 😉
Ik heb nog tijd genoeg, mijn sint komt pas in december en dat is nog wel eventjes. Hoewel zijn zwarte piet gisteren toch al probeerde te ontfutselen wat deze brave meid zoal in haar schoentje wil vinden.  Maar ik heb geen idee eigenlijk..  misschien wat stofjes en borduurdingen.. maar voorlopig heb ik nog steeds een blanco lijstje.

Vermits we geen van beiden wilden inbinden en er niet echt harde bewijzen zijn welke de echte sint is hebben we het zo maar gelaten. De vraag welke sint er ooit voor onze kindjes zal komen is onbeantwoord gebleven, maar hoogstwaarschijnlijk zal dat Maarten worden, en zal de Klaastraditie langzaam maar zeker verloren gaan. Maar dat is een zorg voor later.
De eerste zorg nu is Pitlord zover krijgen dat hij een briefje schrijft.. 😉

No comments have been added to this post yet.

Leave a comment
Information for comment users
Line and paragraph breaks are implemented automatically. Your e-mail address is never displayed. Please consider what you're posting.

Use the buttons below to customise your comment.


RSS feed for comments on this post | TrackBack URI