keizer, koning.. Admiraal!

Posted on Monday 30 October 2006

Een nieuwe hobby ten huize S.!
Kartonnage is de laatste ontdekking op creatief gebied en ik vind het zo fijn dat ik meteen een online bestelling heb gedaan van enkele pakketjes. De 2de cursusavond bij Rita in “Het Naaikorfje” op vrijdag was ook weer goed meegevallen en als je maar met 3 prutsers zit is het nog gezellig. 🙂
Deze keer was ik niet meer de beginneling en eens ik doorhad hoe mijn kartonnetjes aan elkaar moesten geplakt worden was ik vertrokken. Het eindresultaat was een verzamelbox voor A4-papier. We hebben zo’n doosje waar onze trouwpapieren en prutsen (en -boekje) insteken en dat is handig, daarom wilde ik nu eens zelf zoiets in elkaar steken.

We hebben ook bijlange niet zolang gewerkt als de vorige keer, toen was het bijna middernacht toen ik thuiskwam, maar nu was het zo ongeveer 22uur en Pitlord kon mijn werkje bewonderen. Het is nog lang genoeg als je begonnen bent om 19uur, maar het resultaat zou zo mooi niet zijn als het snelsnel in elkaar gezet word.

Zaterdagavond hadden we in De Werf een afspraak met Admiral Freebee die ‘On the road!’ is. We hebben genoten van zijn optreden hoewel ik niet meteen een heel erg grote fan ben, maar na het optreden heb ik toch zijn laatste cd gekocht (en laten signeren). Hij heeft een smossig uiterlijk, maar dat doet niets af van zijn liveprestatie, de grote troms waren achterwege gelaten (laten we zeggen semi-acoustic) en de enkele muzikanten op het podium waren multifunctioneel: van gitaar naar synthesizer en weer naar de trom. Er stonden meer dan 10 gitaren met elk hun eigen sound waarvan de meeste wel gebruikt zijn en Nina zorgde voor de backing vocals..
Bijna 2 uur hebben we de duistere kronkels van een lichtjes getormenteerd mens aanhoord, wiens ziel al door vele duivels en slechte vrouwen is gekrast. (zwaar hé 😉 )
Hij bracht een heel andere versie van “Oh Darkness” want het duurde tot het refrein voor ik het herkende. Maar hits van zijn eerste cd heeft hij niet gebracht, het ging vooral om zijn laatste: “Wild Dreams Of New Beginnings”.
Zondag mochten we een uurtje langer blijven slapen, maar het resultaat was dat ik zowat heel de dag hoofdpijn heb gehad en wat betreft etenstijd hebben we ook een beetje geprutst.. 😉
Wat ook vermoeiend is is mijn aanhoudende ‘onderrugpijn’. Zitten of staan, vrijdagavond hielp niks meer en bleef de pijn duren. Een hele week al zit ik ermee en soms is het al wat minder, maar nadien voel ik het eens zo fel. Het was zaterdag dan ook mijn plekje zoeken in mijn rode pluche zetel in de Werf en na bijna 2 uur was ik dan ook letterlijk stijf gezeten.. op de fiets heb ik dan weer helemaal geen pijn.

Pitlord wil mij (alweer) naar de dokter sturen, om mij laten door te verwijzen naar een kiné, maar ik wil liever nog wat afwachten.. mijn rugje is al genoeg onderhanden genomen en gekraakt 🙁 een weekje nog.. en dan zie ik wel.

ceedeeAdmiral Freebee

No comments have been added to this post yet.

Leave a comment




Information for comment users
Line and paragraph breaks are implemented automatically. Your e-mail address is never displayed. Please consider what you're posting.

Use the buttons below to customise your comment.


RSS feed for comments on this post | TrackBack URI