weduwe..

Posted on Tuesday 21 November 2006

Het komt snel dichterbij, het einde van 2006..
We zijn zelfs al 136 dagen getrouwd vandaag… of zoals de charcuterieman op het stationsplein zei vorige week: allé.. ge zijt precies toch nog getrouwd. 🙂

Nog iets meer dan 2 weken en Sinterklaas komt over de daken gewandeld.. met hopelijk iets in de grote zak voor mij.
Maar ik zal al blij zijn als mijn ventje terug iets meer aandacht schenkt aan mij, want de laatste tijd zit hij constant met een laptop op zijn schoot. Het is voor een goed doel, het WanderingWolves forum updaten en vernieuwen, maar op den duur komt het mijn *** uit.
Positief is wel dat ik mij dan ook maar bezig hou, creatief dan. Zoals bedenken welke cadeautjes we gaan geven bij de eindejaarsfeesten (altijd een opdracht om iets te bedenken) en als je dan iets gevonden hebt komt het uitvoeren ervan. Dit jaar ligt het geheel in mijn creatieve handen en het zullen dus ook zelfgemaakte cadeaus worden. Alleen voor mijn ouders weet ik niet meteen iets te bedenken.. 🙁

De startpagina van deze nog uit te bouwen website ligt momenteel volledig in handen van Pitlord, maar nu het forum eindelijk is vernieuwd moeten er nog een boel dingen aan veranderd worden om het geheel wat gebruiksvriendelijker te maken. Als ook dat allemaal zoveel “errors” gaat geven als het omzetten moet ik er niet op rekenen dat de startpagina van Steenhaut.net nog dit jaar meer zal zijn dan een wit vlak. Het is een werkje dat steeds weer naar later verschoven wordt.. next!
Ik zou zelf ook wel iets kunnen proberen en uitzoeken (kheb ooit cursussen gevolgd op het werk), maar dan moet die laptop eens van schoot veranderen, en dat zit er momenteel niet in (en ik ga niet in een koude slaapkamer computeren).

Gisteren heb ik mezelve dan maar tot computerweduwe omgedoopt en me op de strijk gegooid.. vanavond nog wat machientjes was insteken en zo hebben we ook onze avondbezigheid: strijken tot je een lamme arm hebt. 😉
Mannen en computers.. en al staat er rechtsonderaan een klokje te tikken, het is pas als je ze erop wijst dat ze zien “hoe de tijd voorbij vliegt”. Geen wonder dat ze ‘s morgens niet uit hun bed raken, als het ‘s nachts later was dan ze dachten voor ze erin kropen.

Intussen wordt het eens tijd dat ik ga bedenken wat de Sint zoal door de schoorsteen mag gooien.. (iets om thuis de internetkabel te saboteren? 😉 ) nu hij sinds dit weekend in ons regenlandje vertoefd begint het toch wel spannend te worden.. 🙂

boot06.gif

No comments have been added to this post yet.

Leave a comment
Information for comment users
Line and paragraph breaks are implemented automatically. Your e-mail address is never displayed. Please consider what you're posting.

Use the buttons below to customise your comment.


RSS feed for comments on this post | TrackBack URI