vakantie!

Posted on Thursday 11 January 2007

Het is nog vroeg in het jaar, maar toch hier en daar al mensen met hopen vakantieboekjes onder de arm gezien..
Onze plannen, na Zanzibar, waren dit jaar een weekje Belgische (of Vlaamse) Kust en gewoon wat genieten en ontspannen.
Na wat zoeken op Google en een hoop links naar particuliere appartementen en studios kwam ik uiteindelijk terecht bij een huisje of villa die in appartementjes is verdeeld en zo wordt verhuurd.  Vroeger, toen ik nog klein was zijn we een aantal jaren na elkaar steeds naar dezelfde villa in De Panne op vakantie geweest en ik heb daar heel fijne herinneringen aan… De villa ‘Elckerlyck‘ die ik nu heb gevonden ligt in dezelfde buurt, ‘de Dumont-wijk’ en is ideaal als uitvalsbasis voor een toffe vakantie.
We hebben al contact opgenomen met de eigenaars, en vermits de periode nog vrij was is dit geen probleem, alleen verhuren ze van vrijdag tot vrijdag en dat is een extra dagje verlof rekenen. 😉
Onze bon van Weekenddesk.com of Bongo.com zoals dat tegenwoordig noemt, die we als trouwcadeau van onze afdeling hebben gekregen, is ook vastgelegd. Daar hadden we al snel beslist enkele dagen naar Parijs te gaan en gisteren na wat vergelijking hebben we een hotelletje gekozen.  Meteen gekeken of of het nog vrij was, en dan ook meteen maar geboekt. Eén overnachting voor 2 moet voldoende zijn om een beetje door Parijs te wandelen en de typisch toeristische dingen te zien. Benieuwd of ik Pitlord de Eifeltoren op krijg 😉 . Voor de Thalys ticketten is het nog wat vroeg, maar dat komt ook nog wel in orde..

Daarmee hebben we onze vakantie voor dit jaar al vastgelegd, mits goedkeuring van “onze chef” en hebben we iets om naar uit te kijken, iets wat Pitlord nu al doet. 😀

No comments have been added to this post yet.

Leave a comment
Information for comment users
Line and paragraph breaks are implemented automatically. Your e-mail address is never displayed. Please consider what you're posting.

Use the buttons below to customise your comment.


RSS feed for comments on this post | TrackBack URI