Vooruitzichten

Posted on Monday 12 February 2007

Vanmorgen kreeg ik meteen een taakherinnering op m’n PC.. “thalys reserveren!”. Het was vandaag de eerste dag dat we tickets kunnen reserveren voor onze tweedaagse, en om niet te veel centjes uit te geven aan een al bij al korte reis (1u20) was het zaak er snel bij te zijn. Het is gelukt, we hebben de smilys kunnen boeken en onze reis naar Parijs kost ons dus zo’n 100€ (samen, heen en terug), de tickets mogen we gaan afhalen in het station van Aalst. Vermits de overnachting ons is gegund door onze vrijgevige collega’s zal dat wederom een fijn verjaardagsreisje worden.
Onze “grote vakantie” is ook al voor de helft betaald, en dus hoeven we ons daar ook nog niet meteen zorgen om te maken. De sleutels zullen wel op tijd in de post zitten.

Gisteren hadden we iets te vieren, Pitlord en ik, want we waren 3 jaar samen.
We hebben het simpel gehouden, want Pitlord ging voor mij koken ;-). Ik had zaterdag al een boeket bloemen gekregen, een mix van roze-rode tulpen en rozen en nog wat speciallekes ertussen, zondag vond ik een beertje in de zetel. Een kleine koala-beer van het WWF met tussen zijn pootjes een Kindereitje, het eerste van 3.
Ik heb al vele beren, groot en klein, maar een koala-beer zat er nog niet tussen.. voorlopig blijft hij nog in de living, want met de zachte pluisoortjes kan ik Pitlord makkelijk kriebelen ;-).
Het menu? Als voorgerecht was er meloen met rauwe ham, als hoofdgerecht een éénpansgerecht: een wintergroentenmix met kippefilet in wittewijnsaus met aardappelgratin en als dessert was er zelfgemaakte tiramisu. We vonden alleen nergens cacaopoeder om erover te strooien, dus hebben we van onze Nesquick genomen en dat was even lekker!
We waren eerst nog naar de kermis gegaan, maar net toen we wilden vertrekken stonden Pitlord’s ouders voor de deur, zijn ma had een broek hersteld en die brachten ze ons terug. We waren dan ook een beetje later thuis en zijn dan maar snel begonnen aan het eten. Ik heb wat geholpen met de groentjes en aardappeltjes te snijden, om wat tijd in te winnen, maar voor de rest heeft Pitlord alles alleen gedaan.
Ik had geen cadeautje voor Pitlord, maar.. Valentijn is nog niet langsgeweest dus we hebben nog wel even tijd om iets te verzinnen. *denk*  😉

No comments have been added to this post yet.

Leave a comment
Information for comment users
Line and paragraph breaks are implemented automatically. Your e-mail address is never displayed. Please consider what you're posting.

Use the buttons below to customise your comment.


RSS feed for comments on this post | TrackBack URI