Lente!

Posted on Monday 2 April 2007

Zalig toch.. de weermannen hadden net iets anders voorspeld voor zaterdag, maar het is uiteindelijk een zalige mooie dag geworden..
We zien nu elke dag hoe onze tuin weer groen kleurt, en hoe enkele bloemetjes al volop naar de zon kijken.
Onze ‘paasbloemetjes’ staan nog steeds heel mooi en het merendeel moet zelfs nog beginnen bloeien. Deze week zal ik mijn bureau dan ook kunnen opfleuren.. 🙂

Gisteren heb ik de was gewoon buiten gehangen zelfs, en het duurde niet lang of mijn eerste machine was al zongedroogd. Het tweede deel duurde iets langer omdat de volle zon al weg was, maar die heeft dan ook buiten overnacht om vandaag verder te drogen.
Dit is echt mijn weer.. het gedacht dat het weleens zou kunnen omslaan één dezer (aprilse grillen) heeft mij uiteindelijk tegengehouden om onze tuinstoelen al buiten te zetten, maar dit is weer mijn moment om vitamientjes op te sparen..

Voor mijn part mag de zomer al komen, want in de winkels denken ze er zo ook al over.. hoe heb ik zitten zoeken naar een jasje voor dit ‘tussenseizoen’. Danzij een tip van Liliane heb ik in de C&A dan toch mijn goesting gevonden. Voor de rest is het allemaal korte mouwtjes en cache-coeurs of grote boezems voor deze zomer.. om over de piratenbroeken en (oh god help!) leggings maar niet te beginnen.
Ik denk dat ik toch nog maar even pas… 🙂

No comments have been added to this post yet.

Leave a comment
Information for comment users
Line and paragraph breaks are implemented automatically. Your e-mail address is never displayed. Please consider what you're posting.

Use the buttons below to customise your comment.


RSS feed for comments on this post | TrackBack URI