dieet? ยป
ยซ Lente!
Paasweekend

Posted on Tuesday 10 April 2007

Zaterdag hadden we een agenda af te werken, voormiddag langs daar, dan nog even snel daar binnenwippen.. namiddag naar de GB boodschapjes doen…
Uiteindelijk is de dag voorbijgevlogen en voor ik het wist was Pitlord alweer naar zijn wekelijkse dnd-afspraak.
Zondag werden we verwacht bij zijn ouders voor de Paaslunch. Eerst waren ze niks speciaals van plan, maar ik had het toch voor alle zekerheid gevraagd, want anders zouden we naar mijn ouders gaan voor het weekend. Paaseitjes rapen in de tuin is iets voor kleine kindjes hadden we moeten horen, dus dat was er niet bij, maar we hadden vrijdag op het werk nog snel een surpriseke in elkaar gestoken (2 eitjes, een paashaas en een marsepein-eitje) en daar kunnen we ook wel mee verder. ๐Ÿ™‚
Het was last-minute, ik werd bij Steven geroepen (oeioei ๐Ÿ˜‰ ) maar het was dan om snel boodschapjes te gaan doen in de Aldi en de AVA, en dan snel met z’n drieen de zakjes te vullen en tijdens de middagpauze op kousevoetjes bij de collega’s een zakje te deponeren.
Ik ben wel altijd te vinden voor zulke dingen (Sinterklaas spelen is ook al zo leuk) als er natuurlijk niet teveel werk ligt te wachten, maar we hadden toch een halve dag verlof en het was rustig…

Gisteren zijn we naar de Franquin-tentoonstelling in het Jubelpark geweest. In de ING had ik 2 tickets gekregen toen ik me inschreef voor pensioensparen, en een Marsupilami-paraplu heb ik toen ook nog meegekregen. Ik ben niet zo’n Guust Flater fan, maar het was wel interessant en misschien ga ik er toch nog eens aan beginnen.
Ik wilde altijd al een Marsupilami in huis (voor de lange staart) maar ik vind het wat veel geld, Pitlord heeft me er dan toch eentje gekocht, en nu heb ik weer een beestje bij om hem wakker te kriebelen :-D.

Voor ons vertrek ‘s morgens had ik wafelendeeg gemaakt, en Pitlord zou ‘s avonds wafeltjes bakken, maar na heel korte tijd was hij het al beu naast het machientje en mocht ik hem aflossen.. Ik was net op tijd klaar om naar Heroes te kijken, hoewel dat niet lang geduurd heeft. Ik heb het 2de deel gemist wegens in diepe slaap in de zetel. ๐Ÿ™‚ Pitlord heeft me uiteindelijk toch weer wakker gekregen en als een zombie ben ik naar bed getrokken. Tot zover Pasen 2007… ๐Ÿ˜‰

No comments have been added to this post yet.

Leave a comment
Information for comment users
Line and paragraph breaks are implemented automatically. Your e-mail address is never displayed. Please consider what you're posting.

Use the buttons below to customise your comment.


RSS feed for comments on this post | TrackBack URI