gemanoeuver

Posted on Wednesday 6 June 2007

Gisteren mijn eerste blok van 4 uren rijles overleefd, maar ik heb dan ook enkel manoeuvers gedaan. Na de eerste 2 uren zijn we even teruggereden naar Baetens om te pauzeren en een boke te eten, en nadien heb ik nog 2 uurtjes geploeterd op parkeren.
Vandaag gaan we opnieuw naar het terrein om nog even alles te herhalen. Moet ik zeggen dat ik vannacht zitten dromen heb over draaien aan het stuur, kijken in die of die spiegel, afstanden schatten…
Gerard had er alle vertrouwen in dat het vandaag goed zou gaan, ik was behoorlijk snel weg met de manoeuvers en hij heeft veel staan babbelen met een collega terwijl ik oneindig kon oefenen, alleen.  Vandaag zou ik waarschijnlijk ook eens onder de motorkap van de Corolla kijken, zodat ik weet waar alles zit zoals ze dat tegenwoordig tijdens het examen vragen.
Ik vermoed dat ik dan morgen naar Dendermonde ga rijden en een stukje autosnelweg mag proeven, volgens Pitlord’s schema.
We hebben natuurlijk ook weer zitten/staan babbelen, de kramp zat al in m’n voet en m’n knie toen ik even een time-out vroeg want de hele tijd met die koppeling spelen is ook niet niks, en toen heb ik het hele verhaal van zijn 3 kinderen en hun geboorte mogen horen (ook oktober-november), en waarom het er geen 5 geworden zijn zoals zijn vrouw graag wilde (medische redenen). En als ik 10 kinderen wil dat ik beter ook meteen leer rijden met een mini-busje want in de auto kan je die toch niet kwijt. Ik heb laten weten dat we met ééntje beginnen en dan wel zien voor een tweede maar dat het daar wel zal stoppen.

Elke keer weer moet ik me opladen voor een les, maar eens ik bezig ben gaat het weer goed. Vooral de blokken van 4 uur lijken me zwaar, maar door het halfuurtje pauze valt het wel mee.. nog even doorbijten en ik mag net zoals Jurgen m’n papiertje laten invullen om m’n voorlopig rijbewijs aan te vragen.

No comments have been added to this post yet.

Leave a comment
Information for comment users
Line and paragraph breaks are implemented automatically. Your e-mail address is never displayed. Please consider what you're posting.

Use the buttons below to customise your comment.


RSS feed for comments on this post | TrackBack URI