voorlopig..

Posted on Thursday 28 June 2007

Gisteren was het (eindelijk) mijn beurt om mijn voorlopig rijbewijs gaan te halen. Gelukkig geen al te lange wachtrijen en bijgevolg was ik snel weer buiten.
Ik was eerst nog snel langs het Kruidvat gereden, ze hadden weer een leuke Pooh-beer set in huis gehaald en met die babyspulletjes moet je snel zijn. Spuuglapjes, een slaapzak en enkele bodiekes zijn toch nog mijn deel geworden, het box(park)deken en de badcapes waren al verdwenen. 🙁

Op de markt stonden een aantal kermisattracties. Recht voor de Borse staat ook dit jaar de ‘Pinnochio’, de eendjeskraam die vereeuwigd is in ons trouwalbum en waarvan een eendje in onze kast staat thuis, voor 2€ afgetroggeld door een oom van Pitlord om ons (extra) cadeau te geven op ons trouwfeest. 🙂

Thuisgekomen liet ik weten dat de kermis er stond, en dat deed ons eraan denken dat we alweer één jaar getrouwd zijn, bijna.
We gaan dit passend vieren aan zee, met mosselen-friet ‘Bij Roger’, als dat fijne etablissement nog bestaat tenminste. Het was indertijd een vaste afspraak wanneer ik met m’n ouders naar De Panne ging.. en het was altijd mmmjammm!
Maar eerst ga ik dringend nog wat kleertjes voor mij moeten kopen want Kleine Beer heeft al meer in de kast liggen dan ik. 😉 De solden en braderieën van dit weekend zijn welkom en dan kan ik de koffer klaar zetten om vrijdag te vertrekken..
Het is nu nog wachten op de sleutel van ons appartementje.

No comments have been added to this post yet.

Leave a comment
Information for comment users
Line and paragraph breaks are implemented automatically. Your e-mail address is never displayed. Please consider what you're posting.

Use the buttons below to customise your comment.


RSS feed for comments on this post | TrackBack URI