De Gordel ยป
ยซ soep
tandjes

Posted on Wednesday 31 August 2005

In navolging van mij mag ook Pitlord vandaag afscheid nemen van zijn wijsheidstanden. Hij moet de 2 bovenste laten trekken. Vanmiddag moet hij dus naar het ziekenhuis en zal de dokter hem uit zijn lijden verlossen.
Ik heb wel honderden keren gevraagd of ik mee moest gaan, om zijn handje vast te houden, maar nee, stoer als hij is gaat hij alleen.
Vanmorgen net voor ik naar het werk vertrok kwam dan toch de vraag wat ik ging doen als ik thuiskwam. Meteen naar huis of … Vermits de ingreep pas om 12.45u is en dat wel eventjes zal duren voor hij weer buiten mag zal ik dan maar meteen naar het ziekenhuis gaan. Nu is het mijn beurt om een koffietje te drinken in het cafetaria. ๐Ÿ™‚
Ik vermoed dat hij er zal uitzien als een eekhoortje met volle wangzakken. En veel praten zal er ook niet meteen bij zijn.. Na een 10-tal dagen zal hij de draadjes mogen laten verwijderen, na een kleine maand mag hij opnieuw naar de tandarts om gaatjes te laten dichten en kalk te verwijderen.
Ik moet begin oktober een herstelling laten doen aan de vulling van de tand net naast de verwijderde wijsheidstand.
Groot onderhoud voor de winter! ๐Ÿ˜€

No comments have been added to this post yet.

Leave a comment




Information for comment users
Line and paragraph breaks are implemented automatically. Your e-mail address is never displayed. Please consider what you're posting.

Use the buttons below to customise your comment.


RSS feed for comments on this post | TrackBack URI