Aan mezelf:

Posted on Thursday 20 November 2008

Na 17 maanden met een ‘elleken’ rondgereden te hebben werd ik dat blauw plakkerke beu. Jurgen heeft het in 2 keren gehaald ergens in september en nu was het mijn beurt. Eind december zou m’n voorlopig rijbewijs vervallen en het begon te dringen.

Gisteren dus met gezonde zenuwen naar Erembodegem vertrokken en na de ‘voorcontroles’ mocht ik de weg op. Integenstelling tot Jurgen (centrum Aalst) had ik een lange toer die me richting Dendermonde, Ninove en tenslotte Nieuwerkerken bracht. Behoudens enkele kleine opmerkingen was ik geslaagd.. oef!

Nu nog eens deftige pasfoto’s laten maken en dan naar het stadhuis.
Trots op mezelf dat ik bij dat kleine percentage (58%) geslaagd-van-de-eerste-keer behoor.

Blij dat ik van de avondlijke oefenritten af ben en terug aan m’n huishouden kan werken.

 

Blij dat ik ‘m eindelijk heb..
Met dank aan Gerard die Jurgen en mij 20 lesuren rondgereden heeft, en aan Jurgen’s pa die ook vele toerkes heeft gedaan.

 

rijbewijs.jpg

2 Comments for 'Aan mezelf:'

 1.  
  Nele
  November 21, 2008 | 5:39 pm
   

  Proficiat!

 2.  
  Jurgen
  November 24, 2008 | 12:49 pm
   

  Inderdaad, nog maal het bewijs dat ze een betere chauffeur is dan ikzelf 🙂

Leave a comment
Information for comment users
Line and paragraph breaks are implemented automatically. Your e-mail address is never displayed. Please consider what you're posting.

Use the buttons below to customise your comment.


RSS feed for comments on this post | TrackBack URI