eurootjes ยป
ยซ strategie
op een onbewoond eiland!

Posted on Tuesday 20 September 2005

Tussen het meet-, knip- en paswerk door hebben we gisteren naar Lost zitten/staan kijken.
Ik vond vooral de crashscenes behoorlijk freaky. Ik krijg de laatste tijd meer en meer een claustrofobisch gevoel als ik vliegtuigen zie crashen op tv, precies of ik er zelf middenin zit. Even op een exotisch eiland vertoeven (in dit geval Hawaii) kan helpen, maar niet als ook daar weer vreemde dingen gebeuren. Ik denk dat een aantal acteurs hun rol wel langer hadden willen spelen, maar ze wisten zelf niet hoe de scripts vervolgden en het was dus mogelijk dat ze na enkele dagen al door een vliegtuigmotor opgezogen werden, meegesleurd en halfopgepeuzeld door een ‘ijsbeer’ of zowat 3-4 afleveringen met schrapnels in het lijf in de ziekenboeg liggen om dan te sterven. (oeps… verklapt!) Toen lang geleden Kinderen voor Kinderen ‘op een onbewoond eiland’ zongen had ik er toch een andere voorstelling bij… ๐Ÿ™‚
De laatste keer dat ik zo’n pilootaflevering heb gezien was het startschot van “The 4400“. Ook allemaal rare dingen toen ๐Ÿ™‚ Alleszins, de maandagavond is gereserveerd voor Lost!
Vanavond worden de stukjes cloak helemaal klaargemaakt zodat ze enkel nog in elkaar gestikt moeten worden.. dat zal weekendwerk worden.
Hopelijk zijn we vanavond wat vroeger thuis zodat we toch wat meer kunnen doen dan gisteren…. wegens late ambetante pcvirusjes waren we ook wat later thuis ๐Ÿ™‚

No comments have been added to this post yet.

Leave a comment
Information for comment users
Line and paragraph breaks are implemented automatically. Your e-mail address is never displayed. Please consider what you're posting.

Use the buttons below to customise your comment.


RSS feed for comments on this post | TrackBack URI