party or not

Posted on Thursday 29 September 2005

Feestjes kunnen toch vermoeiend zijn.. vooral als je bijna 6 uur op je benen moet staan. Het was dus een staand feestje. Nu ja.. feestje.
Cadeautjes ontvangen was wel leuk.. raden wat erin zit aan de hand van de vorm, het inpakpapier en het gewicht. We hebben een sterk vermoeden dat er veel boeken(bonnen) en drank tussen zat, vooral wijn(kistjes) zijn makkelijk herkenbaar als er geen papiertje rond is 🙂 en een paar boeketjes mochten ook niet ontbreken.
Er zijn natuurlijk altijd laatkomers.. die hebben dan de eerste reeks ‘glaasje champagne’ gemist en enkelen hebben zelfs het eerste intermezzo van de sopraan niet gehoord. Een overzicht van wat de DG zoal allemaal gedaan heeft kwam in de vorm van een leuk filmpje. Startend met een helibeloodsing en de DG bengelend onderaan de helikopter over de inwijding van bruggen en havendokken tot een fotocollage gaande over zijn hele DG-carrière op de muziek van ‘big spender’ (Shirley Bassey). Intussen was Kurt Van Eeghem zich aan het voorbereiden voor het panelgesprek. Hij heeft een tijdje bij ons gestaan en was heel vriendelijk en bereid tot een babbeltje.. als je hem maar normaal aansprak en niet als een BV, want dat apprecieerde hij niet zo. Waar is de tijd dat hij koning Boudewijn imiteerde en ‘de 3 wijzen’ presenteerde.. ik ben ermee grootgebracht.
Intussen begonnen onze voeten te protesteren. We stonden al van 15u recht en nergens waren er stoelen te bekennen. Het werd dus steunen van de ene op de andere voet en af en toe eens een pasje doen. De verplicht opgelopen vertraging op het schema werd mooi opgelost door Kurt Van Eeghem. Hij ronde het gesprek sneller af dan voorzien en wij stonden intussen met de bloemen en de cadeaus klaar. Foto- en filmmateriaal en een fiets moeten helpen om de dagen te vullen met de nieuwe hobby’s.
Nadien was het receptie… maar niet iedereen had zin om nog lang te blijven en dus waren we al vroeger dan voorzien jeneverflesjes aan het uitdelen. We zijn uiteindelijk rond halfnegen onze spullen beginnen bijeenrapen en naar huis gegaan. Om kwart voor moesten we de zaal toch verlaten wegens een andere reservering.
Het was er intussen een drukte van jewelste want de andere zalen van de Bozar waren ook aan het vollopen.. theater, muziek, conference.. allerlei.
Vooral mijn voetjes waren blij toen ik mij uiteindelijk thuis in mijne zetel kon zetten. 🙂
Als je dan eens een voetmassage kan gebruiken is de Pitlord in geen velden of wegen te bekennen… die was langs geweest bij zijn ouders en kwam een halfuurtje na mij ook thuis. We hebben nog een taske koffie gedronken en zijn dan in ons bed gekropen.. mijn voetjes hebben nog een tijdje geprotesteerd maar vanmorgen stonden ze weer paraat om mij door de dag te leiden… 🙂

No comments have been added to this post yet.

Leave a comment
Information for comment users
Line and paragraph breaks are implemented automatically. Your e-mail address is never displayed. Please consider what you're posting.

Use the buttons below to customise your comment.


RSS feed for comments on this post | TrackBack URI