half zonnetje ยป
ยซ fotootjes!
laatste dag

Posted on Friday 30 September 2005

Vandaag was het de laatste dag van ons afdelingshoofd.. niet dat we hem veel gezien hebben, maar onder de collega’s hebben we wel eens een grapje gemaakt over onze toekomstige DG. Vooral dan hoe streng hij wel zal zijn (not) en dat we hier allerlei dingen zitten te organiseren nu hij weg gaat.. er zijn hem ook dossiers voorgeschoteld die hij vandaag nog parafeerde als afdelingshoofd en maandag zal ondertekenen als DG. ๐Ÿ™‚

Ons hoekje zal hier leeg zijn.. Aan de overkant het directiesecretariaat en tussen ons in zat ons afdelingshoofd. Zijn vervanger zal hier ook wel eens komen, maar die heeft zijn bureau verder op de gang. Het was wel eens tof dat ons afdelingshoofd bij ons binnensprong om ons zelf over iets te briefen of iets te komen vragen (zoals een nieuwe papierblok op zijn laatste dag) en de drukte van bezoekers en vergaderingen in zijn bureau zal ook vele minder zijn.. We zullen hem wel op de hoogte houden als er iemand tracteert op knabbels.. dat mag hij niet overslaan. ๐Ÿ˜‰ Aan zijn korte speech maandag was het wel duidelijk dat hij niet kon wachten om terug te komen (en hij was nog niet weg) maar hij gaat ons wel in de gaten houden (oeioei) ๐Ÿ™‚
Vandaag hebben we een echte ouwerwetse vrijdagnamiddag gehad. Het was al een tijdje geleden, maar we hebben gezellig samengezeten en gebabbeld. Zo hebben we besloten dat we elke maand minstens 1 afdelings-activiteit gaan doen. Dinsdag gaan we tijdens de middag shoppen in de dod. die hebben einde reeksen en etalagekledij van allerlei merken die ze goedkoper verkopen. Zo kan je echt wel koopjes doen als je het niet erg vindt dat het uit een oudere collectie komt.
Wat we in de maand oktober gaan doen weten we nog niet, iedereen is vrij voorstellen te doen maar het zal waarschijnlijk iets zijn van Broodje Brussel.
We hebben ook besloten onze gangen en bureau’s een beetje te verfraaien. Onze administratie heeft veel kunst in haar bezit, maar bij ons is daar niet veel van te merken. Ons eerste project is vandaag ook meteen gelanceerd. De mama’s en papa’s krijgen kleurplaten mee (met bootjes en piraten enzo) en die mogen de kindjes inkleuren of ze mogen natuurlijk ook zelf iets tekenen. Vermits het hier om kleine spruitjes gaat van 1 tot 7 jaar oud heb ik moeten zoeken naar niet al te moeilijke tekeningen. De mooiste “kunstwerkjes” gaan we inkaderen en ophangen. Creatieve collega’s zijn ook uitgenodigd om hun bijdrage te leveren in de verfraaiingen, maar als we nog wat budget over hebben tegen nieuwjaar gaan we ons een “echt” werkje aanschaffen.
Einde van de week! Laat het weekend maar beginnen… ๐Ÿ˜€

No comments have been added to this post yet.

Leave a comment
Information for comment users
Line and paragraph breaks are implemented automatically. Your e-mail address is never displayed. Please consider what you're posting.

Use the buttons below to customise your comment.


RSS feed for comments on this post | TrackBack URI