vakantiepech

Posted on Monday 25 July 2005

Net vernomen dat de vakantie van Pitlord’s ouders niet zal doorgaan, wegens medische problemen. Ze zouden normaal gezien woensdagmorgen vroeg vertrekken naar de richting van oost Duitsland, voor een weekje.
Pitlord en ik hadden ons voorgenomen tijdens die periode al eens te blijven slapen in ons huis, aan gewenning te doen met andere woorden, maar we gaan nu gewoon de hele week verder blijven werken. Het weekend gaan we bij mijn ouders doorbrengen want het is Suikerrock. Pitlord’s pa gaat vanaf morgen gewoon opnieuw werken en het ziet er niet naar uit dat hun vakantie voor binnenkort zal zijn, het “genezingsproces” kan nog wel enkele weken duren volgens de dokter. Voorlopig spreken ze van een kiste (in de buurt van de lies) maar eigenlijk weten ze het ook niet goed. Intussen moet wel elke dag een verpleegster langs komen om de wonde te verzorgen.
Een voordeel voor Pitlord is nu wel dat hij eventueel een reiszak van zijn ouders kan gebruiken om naar Venetië te gaan want zijn rugzakje zal wel te klein zijn.

No comments have been added to this post yet.

Leave a comment




Information for comment users
Line and paragraph breaks are implemented automatically. Your e-mail address is never displayed. Please consider what you're posting.

Use the buttons below to customise your comment.


RSS feed for comments on this post | TrackBack URI