soep Ā»
dozen dozen en dozen

Posted on Monday 29 August 2005

Intussen wonen we 2 weken in de pc-straat.. daarom dat het een beetje stil is geweest op deze blog. Wassen, plassen en vooral verhuizen waren de voorbije tijd net iets belangrijker.
De verhuis is nogal chaotisch verlopen. šŸ™
Pitlord moest zijn kamer leeg maken, inclusief de (kinder)slaapkamermeubelen en daar waren we wegens een laattijdige mededeling van zijn ouders niet op voorzien. De kastjes moesten bijgevolg allemaal leeggemaakt worden en vermits er nog veel brol van zijn broer ligt moest er geselecteerd worden. Zodra alles (zo goed als) was leeggehaald werden de meubeltjes uiteengebroken en als platte plankjes klaargezet om ook naar de pc-straat te verhuizen. Wij dus thuis verhuisdozen stapelen en aan kant zetten om nog wat plek te voorzien voor de meubels.
De voorste slaapkamer (kinderkamer to be) staat dus nu vol met dozen en zakken en alles waar je maar dingen in kwijt kunt. Daartussen staat een minibureautje met de computer erop en pitlord’s bureau ernaast met nog meer dozen bovenop.
De bedoeling? Pitlord’s ouders willen van kamer wisselen… En in plaats van gewoon te wisselen werden wij met de meubeltjes opgescheept. Want we hebben toch plaats genoeg, niet?
Niet dus… de 2 zolderkamers gaan we in de winter tot volwaardige kamers ombouwen maar voorlopig kunnen we daar niks kwijt wegens lammentabele vloer en halve isolaties. We hebben de meubeltjes dan maar in platte planken op de overloop naar de zolder gezet. We gaan ze zeer tegen onze zin nog wel een aantal keren moeten verleggen, om nadien niet te weten wat ermee doen. In de voorkamer stonden nog een hoop dozen die we mettertijd nog wel in de eetkamer/keuken kwijt kunnen, maar nu zitten we met een hoop strips en papieren en computerdozen opgescheept. Al de computerbrol van pitlord dus.. en dat zouden we pas later gaan verhuizen als de bureau af is. šŸ™
Gelukkig verwachten we niks binnen de 9 maanden of we zouden met een ferm probleem zitten…
Beneden is de living af. Er moeten alleen nog wat afwerkingen gebeuren, maar sinds het weekend staat onze beruchte tv-kast op plaats en nu kunnen we opt gemak tv/dvd/video kijken. Het barkastje staat ook al vol, want ook de whisky’s moesten verhuizen. Nu hopen we aan de eetkamer te kunnen verder doen. Dan kunnen we daar 2 kasten zetten zodat we nog een hoop dozen kwijt zijn.
Zucht… ik kan geen dozen meer zien…

No comments have been added to this post yet.

Leave a comment




Information for comment users
Line and paragraph breaks are implemented automatically. Your e-mail address is never displayed. Please consider what you're posting.

Use the buttons below to customise your comment.


RSS feed for comments on this post | TrackBack URI