verrassingspakje

Posted on Friday 12 May 2006

Voor mijn verjaardag heb ik via het Borduurhoekje van Iris ook een cadeautje gekregen. Het stak in de brievenbus toen we woensdagavond thuis kwamen en Pitlord wilde wel heel graag weten wat erin stak, hij was nog curieuzer dan ik! 🙂
Het pakje kwam van Simone uit Nederland en er zat een leuk berentasje in, borduurstofjes, een borduurblad (boekje) en een kaartje.. ik was heel blij met het berentasje en Pitlord vond dat ik dat maar moest gebruiken om mijn werkjes in te steken die ik elke dag meesleur op de trein.. maar voorlopig hangt het aan de tv-kast.

Maandagmorgen had ik het pakje voor Jeanine verstuurd, zij was ook op 10 mei jarig, het kussentje met de vogelkastjes paste net in het postpac-doosje, een paar dmc garen erbij, nog een borduurpakketje met katten en een kaartje en het doosje was gevuld.
Vandaag is het eindelijk aangekomen in het toch wel heel verre Deventer (ter hoogte van A’dam, meer naar binnenland).

Het was de 2de keer dat ik aan een exchange meedeed en het is weer heel erg meegevallen, maar nu ben ik met werkjes bezig voor mezelve. Een pooh-beer volledig in stiksteek, een pooh-beer voor Ian (had ik beloofd) en het initiaal van Pitlord met beertjes (dat past met mijn initiaal van dezelfde reeks). Nadien ligt er nog een huwelijkstegel op mij te wachten.. en eigenlijk kan ik zo nog wel een tijdje verder.. 🙂

No comments have been added to this post yet.

Leave a comment




Information for comment users
Line and paragraph breaks are implemented automatically. Your e-mail address is never displayed. Please consider what you're posting.

Use the buttons below to customise your comment.


RSS feed for comments on this post | TrackBack URI